Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons uitgebreid aanbod

Autobelettering

Onze jarenlange expertise in voertuigbelettering tovert uw wagenpark om tot rijdende reclame.

Onderweg maken uw voertuigen promotie voor uw onderneming met dank aan onze zeefdrukinstallatie die elke autosticker aanbrengt zoals u het wilt. In welke sector u zich ook bevindt. Door de jaren heen werd onze werkwijze steeds geperfectioneerder en aangepast aan de veranderingen in de reclamewereld. Vandaag zijn we het meest volledige bedrijf in fleetmarketing. Onze designafdeling helpt u graag met het juiste ontwerp indien gewenst.

Meer over Autobelettering

Buitenreclame & branding

Uw bedrijf een goede herkenbaarheid geven in het straatbeeld is een eeuwenoude traditie.

Via gevelreclame maakt u uw onderneming en diensten bekend aan passanten zodat u top of mind blijft bij potentiële klanten. Op basis van de meest moderne technieken kunnen we bijna elke lichtgevende reclame speciaal voor u op maat maken. Logo’s, letterwoorden en ledschermen, … modern of klassiek… het aanbod is ontzettend veelzijdig. Maak snel een afspraak om uw ideeën met ons te bespreken, want ons team staat voor u klaar om u te begeleiden bij uw keuze. 

Meer over Buitenreclame & branding

Promotieborden en tijdelijke reclame

Promotieborden zijn een van de meest toegankelijke manieren om campagne te voeren.

Voorbijgangers zien in een oogopslag uw boodschap en call to action. Onze eigen productie- en plaatsingsdienst levert een excellente kwaliteit af in overleg met u als klant. Dery Decock Design werk flexibel en oplossingsgericht om uw reclameborden te laten renderen. Uw investeringen in promotie staan zo garant voor een positief resultaat van uw bedrijfsdoelstelling.

Meer over Promotieborden en tijdelijke reclame

Digitaal printen

Digitaal drukken staat synoniem voor flexibel drukken.

Van een exemplaar tot duizend afdrukken. U kiest en wij drukken het voor u. De drukvellen worden op afzonderlijk en op maat afgewerkt en versneden tot het juiste formaat. Lamineren, voorzien van folies, ingebonden, geniet, ronde hoeken, .... de flexibiliteit bij digitaal drukwerk is groot. Drukken is mogelijk op papier of kunststof en steeds met een haarscherp resultaat.

Meer over Digitaal printen

Industriële zeefdruk

Dery Decock Design beschikt als allround reclameproductiebedrijf over een eigen perfect uitgeruste zeefdrukafdeling. 

Wij zijn de specialist bij uitstek voor grote formaten in zeefdruk. Tot een formaat van 3500 x 2100 mm kan elke gewenste afmeting in full colour gedrukt worden.

Onze eigen ontwerpstudio ondersteunt en adviseert u bij het creëren van uw gewenst design. Heeft u zelf reeds een kant-en-klaar ontwerp? Uiteraard geen probleem! Uw creatie is in goede handen bij onze vakbekwame medewerkers voor de productie en plaatsing door onze montage-afdeling.

Het productiepakket van Dery Decock Design voorziet ook in de mogelijkheid van striping- en foamdruk. 

Meer over Industriële zeefdruk

Raamdecoratie

Onze raamdecoraties zijn geschikt voor tijdelijk of permanent gebruik. Wij kunnen deze in full-color digitaal printen met een ontwerp dat u ons aanlevert of ons designteam gaat voor u aan de slag en ontwerpt voor u de gewenste lay-out.

Ook voor privacy raamfolie kan u bij ons terecht, zo krijgen uw ramen een zandstraal look. Optioneel kunnen wij een logo of andere figuren printen en/of uitsnijden in deze folies.

Meer over Raamdecoratie

Op zoek naar industriële toepassingen?