Overslaan en naar de inhoud gaan

Opvallend onderweg met onze fleetmarking en belettering

De door ons gebruikte 3M folies zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor de bedrukking van de folie hebben wij meerdere mogelijkheden, van het uitsnijden van letters tot digitale printing. Voor bouwbedrijven en hulpverleners bieden wij ook chemisch bestendige bestickering aan met al dan niet een reflecterende en of extra beschermende laag. Bij elk bestickeringsproject van uw voertuigen begeleiden we u steeds persoonlijk gedurende het hele project. 

Dery Decock Design is al jarenlang marktleider voor het ontwerpen en produceren van haarscherpe- en kleurrijke beletteringen en decoraties.

Wij beschikken over een uitgebreide voorraad aan folies in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren, waardoor het mogelijk is snel te anticiperen op uw vraag en korte levertijden aan te bieden.

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige kleurvaste materialen. Met de aanwezige productietechnieken in huis zoals zeefdruk, digitaal printen, plotten en de modernste snijmachines garandeert Dery Decock Design een uitgekiende prijs/kwaliteit verhouding.

Vrachtwagens, bestelwagens en autobussen zijn in de afgelopen jaren steeds vaker kleurige visitekaartjes geworden met een enorme attentiewaarde. Ze zijn hierdoor perfecte dragers van een boodschap in woord of beeld.
We werken met de meest geavanceerde productietechnieken voor een perfecte weergave van foto of dia op elk gewenst formaat en ondergrond, variërend van dekzeil tot carrosserie.
Ook wanneer het om kleine aantallen gaat is Dery Decock Design de aangewezen partner die uw vervoermiddel omtovert tot een aantrekkelijk rijdende reclamedrager.

Car-wrapping

Wilt u toch liever de volledige wagen decoreren, dan kan u uiteraard beroep doen op onze car-wrapping diensten. Wij werken met u samen om het design op punt te stellen en vervolgens de wagen met oog voor detail volledig te bekleden. 

Dery Decock Design Raamdecoratie
DDD autobelettering
Dery Decock Design Raamdecoratie
Dery Decock Design Zeefdruk
BORDUREN
Dery Decock Design Gevelreclame
Dery Decock Design Gevelreclame
Dery Decock Design Promotieborden
DDD autobelettering
Zeefdruk

Bekijk hier onze realisaties van Autobelettering