Overslaan en naar de inhoud gaan

Opvallende buitenreclames

Al onze buitenreclame producten kunnen geplaatst worden door onze eigen montagedienst.
Door te kiezen voor onze montageservice bent u immers zeker van een uitstekende afwerking van uw buitenreclame project. De plaatsing van onze reclamepanelen doen we systematisch in overleg met de klant zodat de beste zichtbaarheid en stevigheid gegarandeerd worden. 
 

Gevelreclame die aanspreekt

Al onze gevelreclame producten ontwerpen wij zelf in overleg met de klant of een reclamebureau.

Zo kunnen we u steeds maatwerk leveren aan de beste prijs kwaliteitsgarantie.  Onze 3D letters zijn beschikbaar in materialen zoals RVS, aluminium, gegalvaniseerd staal en acrylaat al dan niet met directe en/of indirecte ledverlichting. 

Totemzuilen die niet onopgemerkt blijven

U kan naast gevelreclame ook kiezen voor een totemzuil om extra visibiliteit te creëren. Deze kan verlicht worden of niet. Ook hier adviseren we u graag bij de plaatsing of een bijkomende verlichting gewenst is. 

Een totemzuil heeft het voordeel om langs alle zijden een boodschap te kunnen meegeven. Zo heeft u extra ruimte voor uw reclameboodschappen. Ze verhogen uw herkenbaarheid aan de straatkant en zijn ideaal voor bedrijven die iets verder van de straat liggen. Ook de mogelijkheid om meerdere bedrijven samen te brengen op een totem aan de ingang van een industrieterrein wordt steeds vaker gedaan.

Gevelborden in diverse maten en kleuren

Al onze gevelborden zijn maatwerk en kunnen door ons montageteam geplaatst worden. Tevens bieden wij ook indirecte en directe verlichting aan voor gevelborden.

 

 

Pictogrammen en signalisaties 

Onze professionele zeefdruk staat garant voor een goede bedrukking in de exacte kleurdruk (RAL of pantone kleuren) op nagenoeg bijna alle materialen.

Dankzij zeefdruk zijn er bijna oneindige technische mogelijkheden. Tijdelijke of permanente opdrukken zijn mogelijk. De zelfklevende 3M materialen hebben een levensduur van minstens 7 jaar!

Wij bieden ook oplossingen voor industriële toepassingen die tegen, warmte, chemicaliën en UV-erosie bestendigd zijn. Voor meer info klik hier.

Speciale reclameprojecten

Dery Decock Design staat ook bekend om zijn reclameproducties in het groot. Zo kunnen wij de omheining van een bouwwerf of event volledig op maat voorzien van reclame en/of uw huisstijl. Wij bieden tal van oplossingen aan voor reclameproducties op groot formaat.
 

Bekijk hier onze realisaties van Buitenreclame & branding