Borduren door computer gestuurde machines.

Als het aankomt op borduren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van DDDReclame staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit die wij altijd weer weten te leveren voor het borduur werk. Dery Decock Design staat garant voor creatieve en opvallende reclame. Dit is eveneens toepasselijk op het borduren van logo’s op textiel. Een activiteit die een belangrijk onderdeel vormt van ons integraal reclame productie bedrijf.

Middels onze werkzaamheden bent u op een eenvoudige wijze in staat om het borduren uit handen te geven en om uw textiel te laten borduren. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om bedrijfskleding te ontwikkelen door deze te voorzien van een professioneel logo. De bedrijfskleding met bijbehorende afwerking is immers een cruciaal onderdeel voor binnen het bedrijf. Deze kleding geeft uw bedrijf een bepaalde uitstraling mee die de klant op zijn gemak stelt bij binnenkomst.

Professionele borduren

Zoals u wel heeft kunnen zien zijn er talloze diensten die wij van Dery Decock Design voor u uit handen kunnen nemen. Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor het borduren van een textiel oppervlak gebeurt dit in een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Ons bedrijf is bovendien in staat om u de volgende voordelen te bieden ten opzichte van de andere bedrijven in deze sector:

  • Een snelle levering met een professionele afwerking
  • Borduurde textiel met lichte 3d effect
  • Eveneens talloze mogelijkheden voor het laten borduren van uw logo
  • Borduurde badges en labels
  • Geavanceerde machines voor het borduren

Borduur je boodschap!

Professioneel geborduurde bedrijfskleding is vergelijkbaar zoals een visitekaartje voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar een reclame productie bedrijf die dit voor u kan realiseren?  Dan is Dery Decock Design uw aangewezen partner!

Het kan zijn dat u wat meer te weten wilt komen over het uitbesteden van het borduren. In dit geval is het verstandig om via de onderstaande informatie contact met ons op te nemen. Door middel van deze informatie weet u zeker dat u zo snel mogelijk van antwoord zal worden voorzien. Onze hoge mate van professionaliteit in combinatie met de nauwkeurige werkwijze maakt ons dé partij voor het uitbesteden van het borduren.

Snelle levering en professionele afwerking.

Vertrouw uw borduur opdracht aan ons toe hetzij voor het borduren op bedrijfskleding,  sweaters,  handdoeken, petten, sportkedij, club kledij, etc. Eveneens in de sportkledij, verenigingen kledij is borduurde logo een must. Ons geavanceerde borduur atelier maak dit allemaal mogelijk. Wij zorgen voor een snelle levering en een professionele afwerking.

Neemt u ook zeker een kijkje bij de andere diensten om te zien waar wij u nog meer bij kunnen helpen.

borduren

Volledig computer gestuurde naaimachines zorgen voor dit resultaat.

borduurde pet

Informeer naar onze haarscherpe borduur prijzen

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:
Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

  Borduren van Bedrijfskledij – Sport- en vrije tijdsuitrustingen

         Badges – logo – petten – insignes

FOTO BORDUREN