Car Wrapping op maat

Een van de meest effectieve manieren om uw bedrijf of merk aan de klant te brengen is door reclame te maken. Evenals is het mogelijk om uw voertuigen te voorzien van een bepaalde boodschap. Dankzij deze folie is het mogelijk om de uitstraling van uw auto of wagen geheel onder handen te laten nemen. Ten eerste u kunt het perfect personaliseren op maat. Ten tweede is het beschermen van uw lak extra meegenomen.  Uiteraard kan dit altijd gedaan worden zonder schade aan te brengen aan de onderliggende lak. Deze optie is aanzienlijk goedkoper dan het reguliere spuitwerk, waardoor wrapping  een optimale keuze is om voor te gaan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het uitbesteden van de werkzaamheden op het gebied van car wrapping. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u hieronder terugvinden waar wij van Dery Decock Design u mee van dienst kunnen zijn.

Heeft u speciale wensen voor uw bedrijfswagens? Dery Decock Design biedt u een uitstekend alternatief, namelijk de car wrapping. De wrapping is een techniek waarbij men met een speciale kleef folie het uiterlijk van een wagen kan veranderen. De auto wordt als het ware voorzien van een “jasje”. De originele lak van de wagen blijft ongeschonden. Car Wrapping biedt bovendien een bumper- en lak bescherming. Deze methode is bovendien goedkoper dan het traditionele spuiten.

Officiële dealer van 3M folies

Als het aankomt op car wrapping wilt u natuurlijk alleen te maken hebben met de hoogst mogelijke kwaliteit die u maar kunt vinden. Bij ons is dit geen enkel probleem. Wij zijn namelijk actief als een geautoriseerde dealer van 3M folies. Door deze garantie weet u zeker dat u uw wagens in de juiste handen heeft gegeven. Dit maakt het mogelijk om de voertuigen op de juiste manier te laten wrappen. Middels onze diensten bent u onder andere verzekerd van het volgende:

  • Professionele plaatsing van de diverse soorten folie
  • Optimale zorg bij het afwerken van de folie
  • Een duidelijk kleurenpalet voor de diverse boodschappen
  • Snelle en nauwkeurige service voor het plaatsen
  • Professionele Bedrijfs identiteit

Wilt u graag een afspraak maken of zou u meer informatie willen ontvangen over het car wrapping? Dan is het mogelijk om via de onderstaande contact informatie contact met ons op te nemen. Door vandaag nog te kiezen voor professionele car wrapping bent u ook in staat om uw voertuigen om te zetten tot een optimaal promotie middel. Na genoeg alle mogelijke folies kunnen geplaatst worden. Zo kunt u naast car wrapping voor bedrijfs voertuigen ook uw normale auto laten wrappen als u dit wilt.

Uw reclame boodschap gerealiseerd met de wrapping techniek geeft overigens een mooi resultaat. Op deze website vindt u enkele voorbeelden van car wrapping die door Dery Decock Design zijn geproduceerd en geïnstalleerd.

Car Wrapping – Realisaties

FOTO CAR WRAP1

Contacteer ons voor een gepersonaliseerd advies
via de onderstaande coördinaten:

Contacteer ons:
Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75
Emailadres: info@dddreclame.com

of via het on line contact formulier

3M LOGO