Full Colour Digital Printing

De reclame-mogelijkheden met Digital Printing zijn onbeperkt. Wij bieden een totaaloplossing voor de meest diverse reclameboodschappen die via een digital print tot leven komen. En dit in full colour, standaard- of grootformaat én supergroot formaat.

 

Digital Printing met een breed toepassingsgebied

  • Banners

Wij ontwerpen en produceren alle soorten digital print banners, van standaard tot digital print gevelbanners, voorzien van hoogwaardige en diverse duurzame alu-constructies.

  • Borden

Dery Decock Design onderscheidt zich in de aanpak van digital print Klein of groot, voor binnen en buiten; de aanpak is integraal vanaf het ontwerp via de productie tot de plaatsing. Dery Decock Design is uw aangewezen partner voor een heldere realisatie van uw reclame-boodschap via digital print bouwborden, digital print projectborden, digital print gevelborden, vaste- en mobiele digital print reclameborden.

Duurzame folies van hoge kwaliteit

Als select partner van 3M gebruiken wij duurzame folies van hoge kwaliteit voor de realisatie van uw reclameopdracht, met name 3M Scotchcal, Controltac, IJ Series en Scotchlite Series.

Interesse in Full Colour Digital Printing?

Hebben wij u kunnen overtuigen om uw reclameboodschap tot leven te laten komen via een digital print? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

Digital Printing

Banners – XXL-banners – Werfdoeken – Gevelbanners
Gevel frames – Reclameborden, werf- en signalisatieborden
Stickers: Duurzame folies van hoge kwaliteit
3M Scotchcal – Controltac – IJ Series – Scotchlite Series

3M