Full Colour Digital Printing

De reclame mogelijkheden met Digital Printing zijn onbeperkt. Dery Decock Design biedt een totaaloplossing voor de meest diverse reclameboodschappen die via een digital print tot leven komen. En dit in full colour, standaard- of grootformaat én supergroot formaat! Om dit te realiseren gebruiken wij de laatste nieuwe technieken.

Professionele Digital Printing met 3M folie

Dery Decock Design is een betrouwbare partner die een uitzonderlijk hoge kwaliteit levert. Bij het toepassen van Digital Printing maken wij gebruik van 3M folie. Deze folie staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte weergave van de kleuren.

De voordelen van Digital Printing:

  • Snelle afwerking
  • Nauwkeurige en professionele werkwijze tijdens het bedrukkingsproces
  • Gespecialiseerde kennis en vaardigheden
  • Onbeperkt aantal reclame mogelijkheden voor uw bedrijf

 

Digital Printing met een breed toepassingsgebied

  • Banners

Wij ontwerpen en produceren alle soorten Digital Print banners. Van standaard tot Digital Print gevel banners, voorzien van hoogwaardige en diverse duurzame alu-constructies. De nieuwste technieken worden hierbij toegepast o.a. UV PRINT

  • Borden

DDD Reclame onderscheidt zich in de aanpak van Digital Print Klein of Groot, voor binnen en buiten. De aanpak is integraal, vanaf het ontwerp via de productie tot de plaatsing. DDD Reclame is uw aangewezen partner voor een heldere realisatie van uw reclameboodschap. Bouwborden, projectborden, gevelborden, vaste- en mobiele reclameborden. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken

Duurzame folies van hoge kwaliteit

Als select partner van 3M gebruiken wij duurzame folies. Deze zijn van hoge kwaliteit voor de realisatie van uw reclame opdracht. Met name 3M Scotchcal, Controltac, IJ Series en de Scotchlite Series.

Interesse in Full Colour Digital Printing?

Hebben wij u kunnen overtuigen om uw reclameboodschap tot leven te laten komen? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:
Telefonisch: 089763006
E-mailadres: info@dddreclame.com of via het online contactformulier

full service digital printing

3M