Eigen plaatsingsdienst

Als het aankomt op reclame en promotie is de kans groot dat u de hoogte in wilt werken, het is nu eenmaal wel de bedoeling dat de klant de reclame op de juiste manier te zien zal krijgen. Wij van Dery Decock Design staan voor u klaar als het aankomt op het plaatsen van deze promotiematerialen. Wij beschikken over de aangepaste materialen, machines, transport- en hijsfaciliteiten, hoogwerkers en platform om u op de juiste manier te helpen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met onze diensten hebben we hieronder het nodige onder elkaar gezet.

Een professionele plaatsingsservice

Wij zijn actief als een integraal reclame productiebedrijf. Dit houdt onder andere in dat wij ons bezig houden met de plaatsing van alle mogelijke productie materialen. Door onze uitzonderlijk hoge mate van kennis en expertise zal ook uw bedrijf op de juiste manier geholpen kunnen worden. Onze professionele plaatsingsservice komt dan ook echt van pas bij het realiseren van diverse soorten reclame toepassingen. Door onze hoogwaardige machinepark en transportmiddelen weet u zeker dat de spullen snel op de juiste plaats worden afgeleverd. Alle producten die bij ons op de site besteld worden kunnen door onze plaatsingsservice worden geplaatst. Dit geschiedt altijd door onze specialisten die alle mogelijke veiligheidsvoorschriften in acht nemen bij het plaatsen. Onderaan de pagina kunt u enkele projecten terugvinden die onze plaatsingsservice heeft weten te realiseren. Tijdens het uitvoeren van onze plaatsingsservice gaan wij zo secuur, professioneel en nauwkeurig mogelijk te werk om te zorgen voor een topresultaat.

Alle plaatsingswerkzaamheden en de montage geschiedt in eigen beheer. Daarnaast beschikken wij over aangepaste materialen die nodig zijn om de klus op de juiste manier te klaren. Voor vragen of voor het maken van een afspraak is het altijd mogelijk om even contact op te nemen met ons team. U kunt de contactgegevens hieronder terugvinden. We zullen u zo snel mogelijk te woord staan, zo hoeft u niet langer met vragen rond te lopen.

Dery Decock Design beschikt over de aangepaste materialen, machines, transport- en hijsfaciliteiten, hoogwerkers en platform om elke realisatie in eigen beheer uit te voeren.

Professionele plaatsingsservice

Dery Decock Design is een integraal reclame-productiebedrijf. En hierbij hoort een professionele plaatsingsservice. Dery Decock Design heeft hiervoor alle transportmiddelen in huis.

Indien gewenst zorgen wij voor een correcte plaatsing van het door u bestelde product. Dit gebeurt in eigen regie door onze vakbekwame medewerkers én uiteraard conform de veiligheidsvoorschriften.

Contacteer ons

Wenst u gebruik te maken van onze eigen plaatsingsdienst? Neem dan snel met ons contact op.

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

Eigen plaatsingsdienst

Plaatsing en montage in eigen beheer.

DDD beschikt over de aangepaste materialen,
machines, transport- en hijsfaciliteiten, hoogwerkers en platform om elke realisatie in eigen beheer uit te
voeren.

FOTO PLAATSING