Evenementen en hun reclame mogelijkheden

Als het aankomt op het promoten van uw bedrijf is het organiseren van een evenement de beste keuze. Een evenement maakt het mogelijk om uw bedrijf op een zeer laag drempelig manier aan het grote publiek te laten zien. Om het evenement op de juiste manier te laten verlopen, is het van cruciaal belang dat u de aandacht van de klant weet te trekken. Wij zijn er voor u als het aankomt op het aankleden van alle mogelijke soorten evenementen. Van het laten bedrukken van een beurs stand tot aan het plaatsen van gevel banners, er zijn talloze mogelijkheden om voor te kiezen. Tijd om u hier wat meer over te laten zien.

Evenementen reclame is het medium bij uitstek om uw bedrijf in de kijker te zetten. De presentatie en de uitstraling van uw bedrijf is van groot belang om de aandacht en de interesse te wekken van voorbijgangers en klanten. Dery Decock Design is uw aangewezen partner om dit doel voor u te realiseren. Hetzij door een aantrekkelijke beursstand, hetzij door middel van gevel banners. Wij maken voor u het passend formaat. Dus, dit alles gebaseerd op uw wensen en natuurlijk afhankelijk van de reclame boodschap.

Maatwerk voor uw evenementen

Ons bedrijf is in staat om alle mogelijke soorten evenementen naar het volgende niveau te tillen. Deze promotie mogelijkheden maken het aanzienlijk makkelijker om uw klant op de juiste manier te benaderen. Wij doen dit al voor een ontzettend lange tijd. Dit heeft gezorgd voor een hoge mate van kennis en expertise voor het realiseren van de leukste evenementen. Er zijn talloze soorten doelstellingen  die wij voor u kunnen nastreven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de onderstaande mogelijkheden:

  • Een video wall om de klanten bij aankomst al warm te laten lopen
  • Led kranten voor een aantrekkelijk en krachtig digitaal informatie door te geven
  • Banners ter promotie van uw bedrijf of organisatie
  • Gevel banners ter vergroting van uw naams bekendheid

Bent u op zoek naar een partij om uw evenementen volledig te personaliseren en aan te kleden? dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zetten zich iedere dag weer in om alle mogelijke soorten evenementen te organiseren. Heeft u vragen over het toepassen van promotie voor uw evenement?  Of wilt u graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden voor de verschillende evenementen toepassingen? Dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten zal u zo snel mogelijk te woord staan.

Video Wall en LED kranten

Geef meerwaarde aan uw evenementen door het gebruik van een video wall of een LED- krant.

Uw reclame boodschap krijgt een apart effect indien u gebruik maakt van een video wall of een LED krant. Ten eerste, bewegende beelden vallen sneller op en zijn een eye catcher bij uitstek! Ten tweede, onze LED kranten zijn een aantrekkelijk en krachtig digitaal informatie middel. Ideaal voor de aankondiging van acties en speciale mededelingen. Eveneens onze LED kranten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot super groot formaat. Als gevolg wordt uw reclame boodschap door ons digitaal weergegeven op de meest efficiënte manier.

Maatwerk

Concluderend, wilt u in de kijker staan tijdens evenementen en tegelijkertijd succesvol? Neem dan snel contact met ons op. In een oriënterend gesprek bespreken wij uw wensen en werken uw reclame idee uit. Hieruit volgt dat op de meest efficiënte manier ook de juiste toepassing gebruikt wordt.

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

Evenementen

Beursstanden
Video wall

LED kranten
Complete belettering

FOTO EVENEMENTEN