Evenementen

Een evenement is hét medium bij uitstek om uw bedrijf in de kijker te zetten. De presentatie en de uitstraling van uw bedrijf is van groot belang om de aandacht en de interesse te wekken van voorbijgangers en klanten. Dery Decock Design is uw aangewezen partner om dit doel voor u te realiseren, hetzij door een aantrekkelijke beursstand, hetzij door middel van gevelbanners. Wij maken voor u het passend formaat, gebaseerd op uw wensen en natuurlijk afhankelijk van de reclame-boodschap.

Video Wall en LED-kranten

Geef meerwaarde aan uw evenement door het gebruik van een video wall of een LED-krant.

Uw reclame-boodschap krijgt een apart effect indien u gebruik maakt van een video wall of een LED-krant. Bewegende beelden vallen sneller op en zijn een eye-catcher bij uitstek! Onze LED-kranten zijn een aantrekkelijk en krachtig digitaal informatiemiddel, ideaal voor de aankondiging van acties en speciale mededelingen. Onze LED-kranten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot super groot formaat. Uw reclame-boodschap wordt door ons digitaal weergegeven op de meest efficiënte manier.

Maatwerk

Wilt u in de kijker staan tijdens een evenement? Neem dan snel contact met ons op. In een oriënterend gesprek bespreken wij uw wensen en werken uw reclame-idee uit op de meest efficiënte manier en gebruik makend van de juiste toepassing.

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

Evenementen
Beursstanden
Gevelbanners – XXL Banners
Video wall – LED-kranten
Complete belettering