Led Kranten – Led Schermen

Wanneer het gaat over het aanprijzen van uw ondernemen is het mogelijk om te kiezen voor een evenement. Een evenement zal ook ervoor zorgen dat uw bedrijf zeer eenvoudig een aanzienlijk grote groep mensen kan bereiken. Om het evenement op de juiste manier te laten staan wij voor u klaar. Wij zijn actief aankomt op het ontwikkelen van led kranten voor uw beurzen en evenementen. Eveneens deze led kranten maken het mogelijk om de klant op een zeer toegankelijke wijze op de hoogte te houden over bepaalde tijdstippen voor het evenement of over de ontwikkelingen op de dag zelf. Hierover kunt u op deze pagina wat meer vinden.

LED-kranten zijn een aantrekkelijk en krachtig digitaal informatie middel, ideaal voor de aankondiging van acties en speciale mededelingen. De bewegende tekst met speciale effecten springt meteen in het oog en is bijgevolg zeer doeltreffend.

Wij creëren een grotere flexibiliteit met een onbegrensde beeldinformatie in alle formaten. Kortom, diverse boodschappen kunnen ingevoerd worden op één en hetzelfde scherm. De beeldkwaliteit gekoppeld aan de LED-technologie garandeert een hoge attentiewaarde. De beeld- en grafische effecten zijn onbeperkt.
De LED-krant is eenvoudig te programmeren via de meegeleverde software en handleiding. Uiteraard garanderen wij hierbij de nodige ondersteuning.
Wilt u nader kennis maken met onze digitale informatieborden? Dan is Dery Decock Design uw aangewezen partner!

Alle soorten led kranten voor uw evenementen

Ons bedrijf is in staat om een verscheidenheid aan led kranten te laten ontwikkelen. Dit speciale promotiemiddel zal het makkelijker maken uw klant op de juiste manier te benaderen. Wij doen dit al voor een ontzettend lange tijd, door deze ervaring beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor de productie van de led kranten. Er zijn talloze soorten doelstellingen  die wij voor u kunnen nastreven. Wanneer u kiest voor onze led displays krijgt u de volgende voordelen:

  • Een led krant die altijd aansluit bij uw boodschap van het bedrijf
  • Led displays in alle mogelijke soorten vormen en maten
  • Hoogwaardig productieproces en oog voor detail
  • Optie tot een verhuurservice voor de led displays

Als u op zoek bent naar een manier om uw evenementen volledig te personaliseren en aan te kleden dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Onze specialisten zetten zich iedere dag weer in om alle mogelijke klanten te ondersteunen bij het ontwikkelen van led kranten. Heeft u vragen over het toepassen van led kranten of wilt u graag wat meer te weten komen over het productieproces van de led kranten dan  is het mogelijk om contact met ons op te nemen. We zullen u zo snel mogelijk te woord staat om u verder te helpen.

Onbeperkte mogelijkheden

Zoals, lichtkranten, daylight displays, wallboards, informatiepanelen, veiligheidsdisplays, ledbalken, informatiedisplays, lichtborden, ledborden, loopkranten, tijd- en temperatuurblokken & displays, led klokken, industriële displays. Ten eerste, LED-kranten kunnen worden ingezet voor doeltreffende en onbeperkte publicitaire boodschappen bijvoorbeeld voor informatie in scholen en universiteiten. Ook displays voor verkeers signalisatie,passagiers informatie in stations en luchthavens, statische lichtreclame, beurzen, modeshows, techno-events, bedrijfsfeesten, sponsorstanden, aftelklok, jumpings, sportevenementen, party’s.
De toepassingen zijn onuitputtelijk.

Verhuurservice

U kan bij Dery Decock Design ook terecht voor de huur van ledschermen, leddisplays en ledkranten. Dit geldt overigens ook voor mobiele en vaste ledscreens .

Contacteer ons

Ten slotte, wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die Dery Decock Design biedt ten aanzien van digitale informatieborden, LED-displays, LED-screens? Neem dan snel contact met ons op! Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

LED Kranten

Een aantrekkelijk en krachtig digitaal informatiemiddel,
ook ideaal voor de aankondiging van acties en speciale mededelingen. Onbeperkte mogelijkheden op een
kleine ruimte.

Verhuur en verkoop van LED-screens
RGB en LED-kranten, LED displays

FOTO LED