LED kranten

LED-kranten zijn een aantrekkelijk en krachtig digitaal informatiemiddel, ideaal voor de aankondiging van acties en speciale mededelingen. De bewegende tekst met speciale effecten springt meteen in het oog en is bijgevolg zeer doeltreffend.

Wij creëren een grotere flexibiliteit met een onbegrensde beeldinformatie. Diverse boodschappen kunnen ingevoerd worden op één en hetzelfde scherm. De beeldkwaliteit gekoppeld aan de LED-technologie garandeert een hoge attentiewaarde. De beeld- en grafische effecten zijn onbeperkt.
De LED-krant is eenvoudig te programmeren via de meegeleverde software en handleiding. Uiteraard garanderen wij hierbij de nodige ondersteuning.
Wilt u nader kennis maken met onze digitale informatieborden? Dan is Dery Decock Design uw aangewezen partner!

Onbeperkte mogelijkheden

Lichtkranten, daylight displays, wallboards, informatiepanelen, veiligheidsdisplays, ledbalken, informatiedisplays, lichtborden, ledborden, loopkranten, tijd- en temperatuurblokken & displays, led klokken, industriële displays.

Diverse toepassingen

LED-kranten kunnen worden ingezet voor doeltreffende en onbeperkte publicitaire boodschappen bijvoorbeeld voor informatie in scholen en universiteiten, displays voor verkeerssignalisatie,
passagiersinformatie in stations en luchthavens, statische lichtreclame, beurzen, modeshows, techno-events, bedrijfsfeesten, sponsorstanden, aftelklok, jumpings, sportevenementen, party’s.
De toepassingen zijn onuitputtelijk.

Verhuurservice

U kan bij Dery Decock Design ook terecht voor de huur van LED-schermen, LED-displays en LED-kranten. Dit geldt overigens ook voor mobiele en vaste LED-screens RGB, LED-kranten en LED-displays.

Contacteer ons

Wil u graag meer informatie over de mogelijkheden die Dery Decock Design biedt ten aanzien van digitale informatieborden, LED-kranten, LED-screens? Neem dan snel contact met ons op! Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

LED Kranten

Een aantrekkelijk en krachtig digitaal informatiemiddel,
ideaal voor de aankondiging van acties en speciale mededelingen. Onbeperkte mogelijkheden op een
kleine ruimte.

Verhuur en verkoop van LED-screens
RGB en LED-kranten, LED displays

led kranten