Raamdecoratie met of zonder Reclame

Nood aan privacy en discretie op uw kantoor, bedrijf of bij u thuis? Dan is Dery Decock Design uw aangewezen partner voor het ontwerp en plaatsing van een stijlvolle raamdecoratie. Een raamdecoratie geeft bovendien een mooi resultaat met een aparte uitstraling aan uw bedrijfspand, kantoor en/of etalage.
Het grote voordeel van een raamdecoratie is de “one-way-vision” : het behoud ook grotendeels vrij uitzicht naar buiten en privacy beschermend.

Eveneens een van de meest effectieve manieren om uw bedrijf of merk aan de klant te brengen is natuurlijk door het logo te laten terugkomen. Middels onze bedrukte raamdecoratie service is het mogelijk om uw ruiten te voorzien van een bepaalde soort folie met een boodschap. Dankzij deze folie is het mogelijk om de uitstraling van uw pand aanzienlijk te verbeteren. Uiteraard is het mogelijk om de raamdecoratie zonder enige vorm van schade aan te laten brengen op de ruiten, ook wanneer er wordt gekozen voor de zandstraalfolies voor de raam decoratie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het uitbesteden van de werkzaamheden voor het aanbrengen van de raam decoratie. Mocht u hier meer over willen weten dan raden wij u aan om deze pagina even door te nemen.

Geautoriseerde dealer van 3M raamdecoratie folies

Wanneer het gaat om raam decoratie zoekt u uiteraard ook naar een aanbieder die de hoogst mogelijke kwaliteit weet te leveren. Bij ons zal u zich hier geen zorgen over hoeven maken. Wij zijn namelijk actief als een aanbrenger van raamdecoratie voor alle mogelijke toepassingen. Zo letten wij bij het plaatsen van de raam decoratie altijd op de lichtinval. Door onze discrete werkwijze weet u zeker dat uw pand op de juiste manier voorzien zal worden van raam decoratie. Wij hebben u onder andere de volgende voordelen te bieden voor het plaatsen van raamdecoratie.

  • Professionele plaatsing van de diverse soorten folie
  • Optimale zorg bij het afwerken van de folie
  • Rekening houdend met de lichtinval in het pand
  • Snelle en nauwkeurige service voor de raamdecoratie

Als u graag een afspraak wilt maken of als u meer informatie wilt ontvangen over het plaatsen van de raamdecoratie dan is het mogelijk om via de onderstaande contactinformatie contact met ons op te nemen. Door de keuze te maken bent u in staat om uw ramen te veranderen in een promotiemiddel en om tegelijkertijd te zorgen voor meer privacy in het pand. Het is onder andere mogelijk om zonwerende raamfolies aan te laten brengen. Neemt u zeker contact op voor de mogelijkheden.

Zandstraalfolies

Zandstraalfolies zijn multi-functioneel: de discretie is verzekerd, de lichtinval wordt behouden én zij zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
Ten eerste, wij kunnen elke vorm van raam voorzien van een decoratieve, stijlvolle zandstraalfolie. Ten tweede, wij geven zelfs aan de meest complexe ramen een aparte uitstraling met een decoratieve zandstraalfolie.
Heeft u nood aan een raamdecoratie met een speciale effect folie en/of beveiligings folie? Dan bent u tenslotte bij Dery Decock Design aan het goede adres!

Zonwerende raamfolie als raamdecoratie

Dery Decock Design heeft vele soorten zonwerende en beschermende raamfolies in haar raamdecoratie-assortiment met ieder zijn eigen functionaliteit en uitstraling. Wij geven u graag een deskundig advies.

Contacteer ons

Hebben wij u kunnen overtuigen om uw raamdecoratie te laten resaliseren door Dery Decock Design? Neem dan snel met ons contact op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:
Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75
E-mailadres: info@dddreclame.com

Raamfolies – zandstraalfolies
Speciale raamdecoratie effectfolies en beveiligingsfolie
Belettering en full color uitvoeringen

Referenties: 3M :

  • Scotchcal, Haze, Controltac
  • Fasson
  • Mactac
FOTO RAAMDECORATIE