Raamdecoratie

Nood aan privacy en discretie op uw kantoor, bedrijf of bij u thuis? Dan is Dery Decock Design uw aangewezen partner voor het ontwerp en plaatsing van een stijlvolle raamdecoratie. Een raamdecoratie geeft bovendien een mooi resultaat met een aparte uitstraling aan uw bedrijfspand, kantoor en/of etalage.
Het grote voordeel van een raamdecoratie is de “one-way-vision” : behoud van een grotendeels vrij uitzicht naar buiten en privacybeschermend.

Zandstraalfolies

Zandstraalfolies zijn multi-functioneel: de discretie is verzekerd, de lichtinval wordt behouden én zij zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
Wij kunnen elke vorm van raam voorzien van een decoratieve, stijlvolle zandstraalfolie. Wij geven zelfs aan de meest complexe ramen een aparte uitstraling met een decoratieve zandstraalfolie.
Heeft u nood aan een raamdecoratie met een speciale effectfolie en/of beveiligingsfolie? Dan bent u bij Dery Decock Design aan het goede adres!

Zonwerende raamfolie als raamdecoratie

Dery Decock Design heeft vele soorten zonwerende en beschermende raamfolies in haar raamdecoratie-assortiment met ieder zijn eigen functionaliteit en uitstraling. Wij geven u graag een deskundig advies.

Contacteer ons

Hebben wij u kunnen overtuigen om uw raamdecoratie te laten resaliseren door Dery Decock Design? Neem dan snel met ons contact op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:
Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75
E-mailadres: info@dddreclame.com

Raamfolies – zandstraalfolies
Speciale effectfolies en beveiligingsfolie
Belettering en full color uitvoeringen

Referenties: 3M :

  • Scotchcal, Haze, Controltac
  • Fasson
  • Mactac
raamdecoratie