Voertuigbelettering

De voertuigbelettering is de “core business” van Dery Decock Design. De voertuigbelettering lag aan de basis bij de oprichting van ons reclamebedrijf en werd door de jaren heen steeds meer geperfectioneerd en aangepast aan de veranderingen in de reclamewereld.Uitgaande van een jarenlange ervaring die gepaard gaat met creativiteit en drie generaties vakmanschap die de basis vormen voor een optimale kwaliteit, is Dery Decock Design uw aangewezen partner voor het ontwerp, productie en plaatsing van uw voertuigbelettering.De attractiewaarde van een voertuigbelettering is enorm groot. Het is bovendien een efficiënt reclamemiddel met een zeer groot bereik.

Alle voertuigen komen in aanmerking voor voertuigbelettering.

Dery Decock Design is onderscheidend in de aanpak van voertuigbelettering. Klein of groot, onze aanpak is integraal, alles onder één dak, vanaf het ontwerp via de productie tot de plaatsing.U vertelt ons wat u in gedachten heeft en wij zorgen voor een goed advies met een scherp oog voor het detail hetgeen resulteert in een heldere presentatie van uw reclame-boodschap.

Voertuigbelettering met hoogwaardige materialen

Dery Decock Design gebruikt uitsluitend de meest hoogwaardige en kleurvaste materialen met een lange levensduur. En dit in samenwerking met 3M en als select partner en geautoriseerde verwerker van de 3M producten.

Contacteer ons

Hebben wij u kunnen overtuigen om uw voertuigbelettering te laten realiseren door Dery Decock Design? Neem dan snel contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

 

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

Vrachtwagens – Alle bedrijfsvoertuigen

DDD gebruikt uitsluitend de meest hoogwaardige en
kleurvaste materialen. In samenwerking met 3M en als
geautoriseerde verwerker van 3M producten. (icoon
3M toevoegen)

voertuigbelettering
3M