werf- en reclameborden

Dery Decock Design is uw aangewezen partner voor het ontwerp, de productie en het plaatsen van werf- en reclameborden.

Bouwondernemingen maken veelvuldig gebruik van een gedrukte werfafsluiting. Een aantrekkelijk werf- en reclameborden geeft niet alleen informatie over het bouwproject maar dient tegelijkertijd als afscherming van de werf. Een full colour werfbord geeft bovendien een meerwaarde aan de bouwplek.

Onze eigen diensten staan garant voor het leveren en plaatsen van de werfborden en dit conform de veiligheidsvoorschriften.

Uitvoeringen

Dery Decock Design produceert werf- en reclameborden in Alu, hout en PVC, aangepast aan het reclame-idee van de klant enerzijds en het toepassingsgebied anderzijds. Wij produceren werfborden in ongelimiteerde afmetingen en uitvoeringen. Wij bieden een oplossing op maat, ongeacht het gewenste formaat van het werfbord. Wij maken een ontwerp, gebaseerd op uw wensen en reclame-boodschap en vervolgens doen wij de productie, de montage en plaatsing van het werf- en reclameborden in eigen beheer.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een werfdoek van hoogwaardige kwaliteit? Aarzel niet langer en neem contact met ons op! Onze deskundige medewerkers gaan graag voor u aan de slag.

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

Werfborden
Uitvoeringen:  Alu-, hout- en PVC-borden Ongelimiteerde afmetingen en uitvoeringen
DDD biedt oplossingen op maatOntwerp, productie, montage en plaatsing in eigen beheer

werfborden