Zeefdruk – Industriële toepassingen

Het zeefdrukken biedt ontelbare mogelijkheden om industriële labels te vervaardigen.

Dery Decock Design maakt gebruik van hoogwaardige UV inkten met een extra beschermende clear-coating.Onze inkten en vernis zijn resistent tegen solvente, o.a. Benzine, aceton & thinner

 

De kans is groot dat u op zoek bent naar een zeefdruk voor uw bedrijf. U bent immers niet voor niets bij ons terecht gekomen. Onze afdeling is er voor u als het aankomt op het realiseren van creatieve reclame die de aandacht van de klant weet te trekken. Onze medewerkers zijn in staat om u op alle mogelijke fronten te helpen, ook voor het ontwikkelen van een zeefdruk. Dat wil zeggen dat de hoge mate van kennis en expertise heeft het mogelijk gemaakt om u optimaal te adviseren over de mogelijkheden. Eveneens de zeefdruk techniek garandeert een juistere kleur ten opzichte van een digitale kleuren benadering. Zo weet u zeker dat het resultaat naar wens zal zijn. We zullen u hieronder wat meer over de zeefdruk afdeling laten zien

Dery Decock Design staat garant voor creatieve en opvallende reclame. Dit is zeker toepasselijk op de perfect geoutilleerde zeefdruk afdeling die een belangrijk onderdeel vormt van ons integraal reclame productie bedrijf. De vakbekwame medewerkers in onze ontwerp studio geven een uitgebreid advies en elke opdracht wordt met de meeste zorg uitgevoerd.

De zeefdruk techniek garandeert een juistere kleur ten opzichte van een digitale kleuren benadering.Bent u op zoek naar een reclame productie bedrijf die een zeefdruk van hoogwaardige kwaliteit voor u kan realiseren? Dan is Dery Decock Design uw aangewezen partner!

Wat voor zeefdruk heeft u nodig?

Het is mogelijk om deze techniek te gebruiken voor een groot scala aan toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om middels zeefdruk een bepaald aantal bedrijfs shirts te voorzien van een logo. Door deze techniek blijft het logo bewegelijk. Uiteraard zijn ook alle andere kledingstukken geschikt voor het toepassen van een zeefdruk. Mocht u nu op zoek zijn naar een groot formaat dan is dit geen enkel probleem. Wij zijn in staat om een zeefdruk te ontwikkelen die een groot oppervlakte beslaat, ook in full colour. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om dit te gebruiken voor het ontwikkelen van promotie borden of andere soorten borden. Door onze snelle aflevering en professionele afwerking weet u zeker dat u op de juiste manier geholpen zal worden.

Als u met bepaalde vragen zit of als u graag een afspraak wilt maken voor het ontwikkelen van een druk voor uw kleding, borden of andere oppervlakten dan kunt u hieronder ons contact gegevens terugvinden. Door vandaag nog te kiezen voor onze zeefdruk afdeling bent u voorzien van een snelle en professionele afwerking. Voor u het weet is ook uw bedrijf in staat om middels de bedrukte zeefdruk op een eenvoudige wijze de naams bekendheid te vergroten.

Kleding

Deze techniek is perfect toepasbaar op bedrijfs- en of vrijetijds kleding. Uw logo en of reclame slogan krijgt hiermee een “beweeglijk” karakter. Ook body warmers, T-shirts, sweaters, petten, etc. zijn prima geschikt voor een zeefdruk. Elke gewenste afmeting kan in full colour worden bedrukt.
Grootformaat komt onder meer in werking bij de productie van immo promotie borden en verkoop- en verhuur borden.

Textiel zeefdruk, stickers en tampondruk

Het productie pallet van Dery Decock Design wordt gecompleteerd door de mogelijkheden van continu druk, dit ook voor reflecterende folies voor signalisaties, foamdruk.

Snelle levering en professionele afwerking

Kortom, vertrouw uw zeefdruk opdracht aan ons toe en wij zorgen voor een professionele uitvoering van uw opdracht en een snelle en correcte levering!

 

Contacteer ons via de onderstaande coördinaten:

Dery Decock Design bvba
Jozef Smeetslaan, 243
3630 Maasmechelen
Tel. +32 (0)89 76 30 06
Fax +32 (0)89 76 30 75

E-mailadres: info@dddreclame.com

Kledij (zie borduren) : vrije tijds- en werkkledij, bodywarmers
shirts, sweaters, petten
Groot Formaat , Continu druk: Immo promotieborden
Verkoop- en verhuur borden Textiel, stickers en tampondruk Reflecterende folies voor signalisaties

FOTO ZEEFDRUK